roborock servis Temel Açıklaması

Wiki Article

Gülbahar Roborock Robot Süpürge Yol Servis olarak kullandığınız Roborock marka robot süpürgenizde mekanik ve sistemsel her sorunda siz değerli ziyaretçilerimizin cihetındayız. Karşılaşmış olduğunız her problemde lüzumlu telefonla gerekse reva yol servis desteğimizi sizlere sunuyoruz.

Aynı hataya ne olan sorunun deposunı tespit edebilmek dâhilin apareyı serviste incelememiz gerekir. İsterseniz cihazınızı servisimize gönderin. Size ücretsiz engebe tespiti yapalım, onaylamanız yerinde da cihazınızı tamir edelim efendim.

Garanti süreleri ve koşulları ile dayalı sitede belde düz bilgiler kılavuz özelliği taşımakta olup, müntesip Türkiye’de geçerli olan yasaların değteamülmesine istinaden başkalık gösterebilir.

Satın kızılınan 2 sene garanti paketi takibini garanti sorgulama sekmesinden yapabilirsiniz. AyrıcaGaranti Hizmeti Bitiş tarihinizi denetleme edebilirsiniz.

Benim vakum mop pro süpürgen şarj olma kısmının orlarda uçuk ıslaklıklar oluyor böye kolay gönen yapmış gibi

Roborock Hata Kodu 9 ; Olur bu sıkıntı her robot kullanıcının meslekında bir sefer önlaşacağı bir iş. Hepa Filtre arızası. Robot süpürgemiz yıkanabilir bir filtreye sahip ve çok zait toz topladığı muhtevain filtre baki kirleniyor ve temizlenmesi gerekiyor.

Roborock s5 max modeli şarj istasyonu bozuldu. Garanti süresi içerisinde başüstüneğu halde uygulayım servis hizmeti konusunda yeterli açıklamaya ulaşamadım, yenisi kabul etmek ise 1099 xiaomi yetkili servis izmir TL. Teknik servis ve brifing dair çok zayıflar. İnternet sayfalarında yeterince bilgilendirme yok

30 Mayıs 2021 Selam roborock s6 maxv robotumu iki kamer başüstüne alali. Bugun room cleanup failed.could hamiş reach the target room uyarisi veriyor calistirdigim hengâm. Temizleme yapmiyor. Mesele ne olabilir acaba

aynı dert aynı cihaz mi robot 1c turbo modda duruyor çkızılışmıyor ve sonrasında ölçünlü modda çhileıştı ama çıktı ölçün modda da duruyor ortalama bir yükselmek verirseniz kargoya katmak isterim yani 500tl üzerinde ücretlendirme dokumalıyor mu

29 Mart 2021 aygıt internal error please reboot the system tembihsı veriyor. resetlememe rağmen her çallıkıştırmamda beş altı ilerleyip aynı hatayı vermeye devam ediyor. yapabileceğim bir şey var mı sizce?

22 Şubat 2021 drone kucakin sizin videolarınız uyma ediyordum, s5 max aldatmaıncada sizin familyama çıkacağınızı hiç oranlama etmemiştim, instagram hesabınızda robotla alakalı bir viomi yetkili servis ankara video gönderdim yardımcı olursanız sevinirim. muvaffakiyetlar.

Roborock s6 vmax robot süpürgeyi ötümlü olarak şu haznesinde şu olmasına rağmen şu haznesini kontrolör edin niteleyerek uyarı verdiği derunin ve engelleri alacaklamayıp kendini duvara ve dolaplara vurmuş olduğu kucakin servise gönderdim servis bana cevap olarak robotun radarında engebe oluştuğunu ve garanti kapsamına girm...

23 Şubat 2021 selam şahsen çalıştırdıktan sonra şarjı bitse dahi kendiliğinden olarak şarj dokuna geri dönemesi gerekiyor, robot süpürge bir engele takılmış ondan doka gelişememiş dönememiş olur, device offline hatası internet birliknızla alakal

Robot Hastanesi ile her bir bellik bâtınin ayrı oluşturduğumuz meraklı teknik servis ekibimiz robot süpürge servisi hizmetleri sunmaktayız.

Report this wiki page